MY MEMORY

Suweileh 2009....catatan Memoriku Last Year Slideshow: Ezrul’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to Jordan was created by TripAdvisor. See another Jordan slideshow. Create your own stunning slideshow with our free photo slideshow maker.

DEMIRTAS AQUARIUM

Thursday, March 13, 2008

Mari Belajar Bahasa Turki (Siri 1)

TANISMA
(BERKENALAN)
  1. MERHABA..................................................... HELLO
  2. NASILSIN/NASILSINIZ............... APA KHABAR?
  3. iYiYiM ...............................................SAYA SIHAT.
  4. BENiM ADIM........................................NAMA SAYA
  5. MEMNUN OLDUM...............NICE TO MEET YOU
  6. TEsEKKUR EDERiM.....................TERIMA KASIH
  7. GULE-GULE ..............................................BYE-BYE
  8. iYi YOLcULUKLAR...................SELAMAT JALAN

*Panduan:

  1. (I) dibunyikan(e).
  2. (i) dibunyikan(i).
  3. (S)dibunyikan(S).
  4. (c)dibunyikan(J).
  5. (s)dibunyikan(she) kerana tiada huruf-huruf turki yang tertentu saya mengantikan (s kecil)dan sepatutnya (s) ini ada koma dibawahnya.

12 comments:

guntur said...

cok guzel.seni seviyorum,basha.tau sikit2 je ustaz.apa2 pun,tesekkur ederim.

azruldemirtas said...

seninde cok tesekurler..hehe..mula2 boleh lah sikit2 lama kelamaan insyallah akhi pun boleh bertutur..hmm mcamana nak ker blog anta??

Anonymous said...

heheheh bende sizi çok seviyorum bütün endonezya'ya sevgiler , saygılar

Anonymous said...

kenapa saudara suka bahasa turki. aku orang turki. boleh bantumu. hehhe kalau mahulah

azruldemirtas said...

macam mana saya mahu hubungi anda..Turki sudah sebati dengan jiwa saya...bagaikan ayat-ayat cinta dan ketika cinta bertasbih

Anonymous said...

i am mimi from indonesia, i'm very interesting to learn turkey language. is difficult to find a complete dictionary or book to learn turkish in my city bandung. if you have a reference about the book or a course place, please tell me on my email ( michanx_dheuliz@hotmail.com).cok teşekkürler

Anonymous said...

i'm mimi. i want to learn more about turkish. can you help me by sending a book reference or course place.michanx_dheuliz@hotmail.com cok tesekkurler

Bito said...

Saye mahu belajar bahasa turki... boleh tolong ajarkan...???

pWincessNaigella said...

Assalamualaikum... salam perkenalan =) sdre ambl kursus bhsa turkish ye? sy pun minat sgt2 skg ni msh bljr via online..alhamdulillah ada bbrpa website yg sgt membantu...

ekyzm said...

assalamualaikum..
saya cuba nak belajar bahasa turki.. boleh kongsi dgn saya website yg sgt menbantu itu x?

azruldemirtas said...

ekyzm....boleh saya sudi membantu bagimana saya boleh membantu anda

ekyzm said...

erm.. saya bercadang nak sambung PhD di Tokat,Turkey(dah dpt Prof di sana)..
tp masih banyak persoalan yg perlu dipertimbangkan dan belum terjawab..

boleh add fb saya di ekyzm@yahoo.com
insyaAllah lebih mudah utk berkomunikasi kot no.. tqvm