MY MEMORY

Suweileh 2009....catatan Memoriku Last Year Slideshow: Ezrul’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to Jordan was created by TripAdvisor. See another Jordan slideshow. Create your own stunning slideshow with our free photo slideshow maker.

DEMIRTAS AQUARIUM

Monday, March 16, 2009

KENANGAN TERINDAH

4 SAUDARA

MERENUNG DALAM KEDASAR ...

KENANGAN TERINDAH...

SAHABAT SEJATI...

NAMPAK UFO KA AI...

KAMI PUN RASA CAM NAMPAK JUGA...

MODEL KUALA PERLIS...
(TUNANGAN ORG,LAKI ORG,PAKWE ORG)

GAMBAR PALING ABSTRAK HEHE

HAPPY JER KAMI NI YERK CAM TAKDER MASALH JER...

Cukup istimewa rasanya hari ini.Bukan senang untuk mencari ruang waktu yang bisa dihabiskan bersama rakan-rakan.Apatah hubungan kami bukan setakat rakan bahkan seperti saudara kandung sendiri.Ruang waktu yang ada, jarang sekali kami dapat berkumpul begini kerana kesibukkan waktu yang tak bisa diurus sendiri melainkan ada perancang Yang Maha Hebat penentu segala.Akhirnya ada jua ruang waktu yang bisa kami bersama untuk melepaskan sedikit tekanan .
Chewah tiba-tiba pulak ayat-ayat diatas tu cam bermadah pulak.Tapi sebenarnya aku nak luahkan rasa keseronokkan bila bersama-sama teman sememangnya dah lama mesra.Tak kisah lah tak berjalan jauh pun cukup ajer kami ke Kuala Perlis...Aku ,Bad nuat dan Dik yuih..kami sama-sama jadi model shoot with my new camera canon yang agak canggih jugak lah..so disini aku nak semadikan gambar2 yang kami shoot dengan penuh kegembiraan , rasa tak pernah lagi la sehappy ini.Bahkan mereka2 ini lah orang kuat di majlis pertunanganku pada 12 Rabiulawal tempohari...so this our happy pictures for this year...Just far from Johor but near in our house...hehehe ...yerla Jitra ke Kuala perlis jauh mana BEB????? Lu fikirlah sendiri hehehe.

1 comment:

Muhammad Muzakkir said...

abang ni makin berisi la :)